Јавно тужилаштво одбацило кривичну пријаву: Силовати др Ј. Стојковић није претња!

0

Јуче је заменик јавног тужиоца, Г-дин Драган Даниловић, по скраћеном поступку – одбацио кривичну пријаву др. Јоване Стојковић, председнице покрета “Живим за Србију”, образлажући одбачај кривичне пријаве уз “аргумент” да таква претња код жртве није могла да изазове страх.

Једна од претњи коју су упућене др. Јовани Стојковић: “Бићеш силована!”; “У отпусној листи неће писати колико ће пута бити силована” , “Ја бих њу по скећеном поступку..” ; “Из затвора нећеш жива изаћи!”,.. итд., “Никако нису могле да изазову страх код др. Јоване Стојковић” , рекао заменик ОЈТ – Драган Даниловић и одбацио кривичну пријаву. Шта нам ово говори? Да је заменик ОЈТ послао директну поруку да треба силовати и линчовати др. Јовану Стојковић, као и све политичке неистомишљенике у Србији!

Да ли је такав случај, када тужилаштво поступа по пријави чланова и функционера Српске напредне странке, није.

Пример: власника СРПСКОГ НАРОДНОГ ИНФа – су осудили зато што је у видеу који је ишао ливе на фејсбук профилу, бранећи своје дете поставио питање: „ Где ћете, ако се запуца, видите да је народ бесан, како радите? “, ту се наводно уплашеним пронашао председник општине из Велике Плане, те су власника Српског народног инфа ухапсили и он је задржан 24х, а онда и осуђен за угрожвање сигурности. Ако упоредимо ова два примера, јасно долазимо до закључка да су полиција, тужиоци и судови – све продужене руке владајуће Српске напредне странке и мафије! Искрено смо шокирани због овакве одлуке ОЈТ, а по пријави др. Јоване Стојковић и питамо све оне феминистичке организације, које штите права жена, где су сада да ово осуде, или можда др. Јована Стојковић није жена, можда то крије од очију јавности, па се само тако облачи и лепо изгледа?

Докле ће у Србији испаштати истински родољуби и борци за правду, за народ, децу и будућност и зашто се кривичне пријаве разматрају по функцијама, фамилијарним и мафијашким везама, а не по правди и да ли би се исто поступило да се ради о пријави некога од чланова и функционера Српске народне странке? Сви знамо одговор!