Прочитај ми чланак

ЈАЊУШЕВИЋ (ДВЕРИ): Туку жене и уводе диктатуру у Србији

0

Оно што је страшно јесте што се ми играмо и школе и државе и што клизимо у диктатуру све брже и све очигледније, што је свакако својим понашањем данас и доказала Маја Гојковић.

Један од очигледних доказа за диктатуру јесте јучерашње понашање РЕМ-а, где чланица Савета РЕМ-а Оливера Зекић каже да нема намеру да се бави било каквим забранама, осим забране Бошку Обрадовићу да се појављује у медијима.

Госпођа Оливера Зекић би већ данас морала да поднесе оставку због оваквог понашања, јер је просто показала да је РЕМ продужена рука овог режима и да је она заправо заступник режима и Александра Вучића, а не члан Савета независног тела.

Оливера Зекић је веома тешке оптужбе изнела против Бошка Обрадовића, заправо је поновила оно што се у медијима врти, а без икаквих доказа, јер кад је неко насилник, када неко туче жене, онда то вероватно изгледа овако, као што су медији пренели за Милоша Стојковића, најближег сарадника министра Вулина. Како смо могли да прочитамо у медијима, који су волшебном брзином склонили информацију са својих портала, он је пријављен од стране своје супруге са којом има двомесечну бебу, да ју је тукао и удаљен је из њиховог породичног дома на месец дана. Свакако ће посланичка група Двери испитати ове наводе и затражити од Тужилаштва и МУП-а додатне информације.

Стојковић је и клеветник а и саучесник у велеиздаји Косова и Метохије, јер од терористичке тзв. Републике Косово именован за заменикаградоначелника општине Клокот. У личности Милоша Стојковића симболички се одражава комплетни политички дискурс СНС-а: насиље, лажи и велеиздаја.

Доказ насиља није у томе да председник Србије лично да посети две изманипулисане жене у карантину, а синоћ смо имали прилике да гледамо још један манипулативни чин Вучића, јер је поново обећао да ће изаћи на ТВ дуел са опозицијом.

И на крају, изгледа да је министар просвете највише повукао на свог председника, јер има жељу да постане мали бог, мали Вучић, који ће се буквално питати за све, за сваку појединост. Он ће одлучивати о томе шта се кува у кухињама у вртићима и где ће матуранти ићи на своје стручне екскурзије и све између тога. А какав ће министар бити владар, то можемо већ сада да видимо, по начину како се односи према родитељима у земунској школи, али оно што је још драстичније, како се опходи према колегама, својим просветним радницима.

На најаву штрајка, министар је запосленима у просвети упутио једно претеће писмо.

То практично значи да они могу да добију отказ уколико буду штрајковали. Колико се из овог писма види, у најбољем случају они ће остати без плате.

Оно што је страшно јесте што се ми играмо и школе и државе и што клизимо у диктатуру све брже и све очигледније, што је свакако својим понашањем данас и доказала Маја Гојковић.