Прочитај ми чланак

„Јадан Јанко нема паре, уценисмо га“: Вучић о СНС Типсаревићу

0

Бивши тенисер Јанко Типсаревић постао је данас поносни члан Српске напредне странке.

Вучић је упоредио свој улазак у СРС деведесетих година са Типсаревићевим потезом сада, тврдећи да је ушао у Српску радикалну странку када је „против ње вођена хајка и харанга“.

„За часне људе управо је прилика кад се против неког води хајка, а са њим су сагласни по неким питањима, да у том тренутку – то је питање части, поштења, храбрости личне, морала, да тада будете ту. Зато је Јанко Типасревић дошао. Не, него смо му платили. Нема он паре па му ми платили. Јадан он, уценисмо га. Као и Дуду Ивковића, као и сваког у овој земљи. Срам их било“, рекао је Вучић.

Додао је да је Типсаревић један од оних који су „дошли јер хоће да живе нормално у земљи и да се земља развија“.

„Чујте, јадан је Јанко Типсаревић. Замислите, ви немате право на свој став. Зато што је немогуће да он буде за ово, он мора да буде за оно друго, а то је оно што иначе раде све време… Данас сам се први пут чуо у животу с Јанком Типсаревићем, можда сам се чуо пре 15, 20 година, не знам ни сам. Први пут сам се данас чуо, поздравили су га овде чланови Градског одбора, баш кад су видели да га је неко негде напао. То је био аплауз, шампионски. Ја нисам добио такав. Јанко, хвала ти што си показао храброст“, додао је Вучић.

Данас је тениски свет у Србији доживео још један „шок“ када је одмах иза вести да Типсаревић постаје нова СНС звезда, стигла и информација да Новак Ђоковић гаси клуб на Дорћолу и враћа тениске терене граду Београду.