Прочитај ми чланак

Израз лица Марка Ђурића – симбол победе СНС (ВИДЕО)

0

Напредњаци су убедљиву победу на изборима славили у изборном штабу веселећи се уз трубаче, генерални секратар председника Србије Никола Селаковић повео је коло, али је директор владине Канцеларије за КиМ опет засенио све својим изливом среће.

Корисници друштвених мрежа су приметили да се Ђурић на доста необичан начин весели и показује да је срећан због изборног успеха.

Непосредно пред најављено обраћање лидера напредњака Александра Вучића, у штаб су ушли су трубачи, уз које су се веселили Дарко Глишић, Ана Брнабић, Зоран Ðорђевић, Маја Гојковић, Синиша Мали.

Пре Вућићевог обраћања јавности фоторепортери су ухватили функционере СНС како славе победу. Видно расположена је била премијерка Ана Брнабић, која се срдачно поздравила се са свим страначким колегама редом.

Са премијерком се веселио и бивши министар културе Иван Тасовац, који је имао двоструки разлог за славље, пошто му је данас рођендан.

Загрљаје и пољупце узвраћали су окупљени – Марија Обрадовић, Владимир Ђукановић, Синиша Мали, Никола Селаковић, Марко Ђурић.

Током Вучићевог обраћања чули су се лупање чаша и отварање шампањца.