Прочитај ми чланак

ИЗДАО ГА КУМ – др Неша: Иза „Објектива“ стоји Беливук, исти су као Ђилас

0

Министар одбране Небојша Стефановић објавио је снимак на Твитеру у којем износи низ оптужби на рачун одређених медија и тврди да иза њих стоје тајкуни повезани са кланом Вељка Беливука.

Повод су писања ових медија о актуелној кризи на северу КиМ.

„О лажима Драгана Ђиласа и Маринике Тепић говорио сам већ много пута, годинама, указујући на сав бесмисао измишљотина које износе против председника Вучића. Та њихова континуирана кампања лажи очигледно се појачава управо у тренуцима када се дешавају велики притисци на Србију када се председник Вучић у тешким ситуацијама и уз тешко наслеђе, које су нам управо Ђилас и његова власт оставили до 2012. године, бори за суверенитет Србије и за Србе на Косову и Метохији“, каже Стефановић и додаје:

„Таблоиди који им се у томе прикључују, попут „Српског телеграфа“ и „Објектива“, предвођени су идејама тајкуна који стоји, пре свега, иза „Објектива“, чији је суштински власник. Покушавајући само да унесу пометњу, суштински се стављају на страну косовских Албанаца придружујући се политичком притиску на Србију и пласирању лажи, које су већ демонтиране и проказане. Наравно, све то раде ђиласовским манирима. Баве се истим темама и пишу на исти начин као и Драган Ђилас, али се и понашају на исти начин као Драган Ђилас када је био власт“.

Стефановић даље власнике „Објектива“ доводи у везу са кланом Вељка Беливука.

„Формирањем одређених таблоида покушавају да врше политички притисак и остваре неку пословну идеју, било да би добили неки посао притиском на људе који врше власт, односно имају одређене одговорности у државним структурама, или да би, попут тајкуна који стоји иза „Објектива“ прикрили своју сарадњу са кланом Вељка Беливука и честе посете Беливуку, а што су државни органи документовали. Очекујем, наравно, да ће држава решити ову ситуацију, да ће се показати шта су прави мотиви и да ће Србија чути истину и по овом питању“, закључује Стефановић.