Прочитај ми чланак

Издајник из Чипуљића Вучић више пута одбио Резолуцију о геноциду у Јасеновцу!

0

Да би сакрио аферу са падом украјинског авиона који је носио српско оружје, Александар Вучић је са Удба колегама из Загреба покренуо аферу "Јасеновац".

Осим што је срамотно искористио стотине хиљада жртава у покушају да сачува свој рејтинг, издајник из Чипуљића је покренуо медијску машинерију која „нам открива ужасе Јасеновца“ као да то не знају грађани Србије.

Исти тај Александар Вучић и исти издајнички СНС режим је неколико пута спречио да се у Скупштини Србије усвоји резолуција о геноциду над Србима у Јасеновцу, а последњи пут у фебруару ове године, због чега су преживели логораши организовали и протест испред Владе!
 
Посланици су више пута предали предлоге за усвајање ове резолуције и било је потребно да их председник Скупштине стави на дневни ред. СНС издајници у посланичким клупама су по налогу свог шефа из Чипуљића увек одбијали да се о томе гласа. 
 
Такве резолуције су још 2016. године предали и Двери и ДСС, а почетком ове године и посланица и бивша логорашица Смиљана Тишма (СПС). Све је одбијено од стране СНС режима, који и поред тога што води медијски рат са руководством Хрватске и даље са Загребом одлично сарађује „испод жита“, згрће милијарде и заједно служи глобалној дубокој држави и кабалистима.
 
У фебруару су чак испред зграде Владе Србије протестовали грађани који подржавају предлог да Влада и Скупштина Србије усвоје Резолуцију о усташком геноциду Независне Државе Хрватске над Србима, Јеврејима и Ромима (1941-1945). 
 
Док се у српској и хрватској режимској штампи „пумпа спин“ по налогу слуга глобалиста и усташких потомака (пуно их је и у Београду), за то време се празне градови и села, како у Србији, тако и у Хрватској и БиХ, одузамју нам се основне слободе, намећу мигранти, велики ресет…