Прочитај ми чланак

ИЗБОРНА СКУПШТИНА НАРОДНЕ СТРАНКЕ, гости Санда Рашковић Ивић, Стаматовић …

0

Кандидат за председника Народне странке Вук Јеремић реако је данас да ће избори у Београду, ако буде памети, бити прва велика победа опозиције од 2012. године.

– Та победа је остварива ако разумни људи буду јединствени – рекао је Јеремић у обраћању на оснивачкој скупштини Народне странке.

Он каже да ће та странка која данас бира председника и потпредседнике до краја године бити спремна за изборе а да су прва прилика за победу – београдски избори. Тврди и да ће победа у Београду бити почетак краја актуелне власти али и тест способности Народне странке. Како је навео, Народна странка ће тежити помирењу грађанске и националне Србије.

– Таква подела је бесмислена и штетна – рекао је Јеремић и навео да не постоји прва и друга Србија већ постоји „недељива, наша, заједничка Србија“.

Оснивачкој скупштини присуствују председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић, Нове Србије Велимир Илић, из Демократске странке Горан Ћирић, Покрета за преокрет Јанко Веселиновић, Левице Србије Борко Стефановић, Здраве Србије Милан Стаматовић, посланици Санда Рашковић Ивић и Ђорђе Вукадиновић…

Такође су присутни и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, из Црне Горе Небојша Медојевић…