Прочитај ми чланак

ИЗ ИСКУСТВА – Селфи СНС Сташа: Дувај га, штрокава опозицијо!

0

Посланици Српске напредне странке се очигледно труде да на што вулгарнији и приземнији начин извређају опозицију. Свега је ту било, лествицу је у среду померио Небојша Бакарец, тврдећи да је "опозиција наоружана до зуба", међутим још ниже је дан касније пала Сташа Стојановић, која се речником недостојним женске особе и народног посланика обратила Драгани Ракић, заменици председника Демократске странке, којој је рекла да је "гуја штрокава".

Буџеташица и посланица Сташа Стојановић је дошла тик испред Драгане Ракић и снимала је мобилним телефоном док је она држала пиштаљку у устима. Када реакције од стране заменице председника ДС није било, Селфи Сташа се удаљила.

– Дошла да узме аутограм, па сам је искулирала – написала је на Твитеру Драгана Ракић.

Одговор Сташе Стојановић у простачком маниру, речником мржње.

– Настави да дуваш, гујо штрокава, а на изборима ћете колективно да дувате, онако како сте навикли – написала је без блама Селфи Сташа.

Данашњу седницу Народне скупштине обележили су конфликти на релацији власт – опозиција. Вређали су уз Сташу и Небојша Бакарец и министар Александар Мартиновић, због чега су опозициони посланици окренули леђа, да би на крају и напустили скупштинско заседање.