Прочитај ми чланак

ИВАНОВИЋ показао доказе: Вељини навијачи ме као СНС чланови тукли у Орашцу! ВИДЕО

0

Гост медијске куће „Центар-Србин.инфо”, у емисији „Интервју”, био је председник „Конзервативног покрета Наши”, Иван Ивановић.

Он је открио како функционише режим СНС-СПС на локалном нивоу у Србији и изнео доказе да су директно повезани са криминалцима.

„На Дан државности у Орашцу на Сретење, напали су нас и тукли набилдовани момци који су били чланови Српске напредне странке. Поједине од њих сам препознао као ухапшене у криминалном клану Веље Невоље. Ово је службена белешка која доказује да су ти ухапшени евидентирани као чланови Српске напредне странке“, показао је Ивановић у нашој емисији.

Он је такође показао и бројне кривичне пријаве које су против њега поднели режимски кадрови у Аранђеловцу (они које је он први оптужио за криминал), јер тиме покушавају да га ућуткају као оштрог критичара власти. Открио је и да су напредњаци организовали пливање за Часни крст без Часног крста?!

Гост Дејана Петра Златановића је изнео још много детаља у вези криминалних активности режимских кадрова у Аранђеловцу, а више о томе погледајте у емисији.