Прочитај ми чланак

Ивановић: Да ли је Весић ишао на летовање новцем свих нас?

0

Водитељ Иван Ивановић наставља интернет "рат" са замеником градоначелника Београда Гораном Весићем, постављајући јавно питање - да ли је Весић новцем грађана ишао на луксузно летовање у Турској?

“Да ли је Горан Весић био у том ризорту у Турској? Плаћено новцем свих нас. Ако има неко ко је новинар, да стилизује ово питање, подигне га на интелектуални ниво достојан новинара и постави Весићу, молим вас. Важно је због грађана, а не умемо да срочимо тако паметно као ви, новинари”, написао је Ивановић на Твитеру.

PRINTSCREEN

Његов твит долази само дан након што је Горан Весич на својим друштвеним мрежама написао да је променио име Хрватске улице “због Ивановића”.

“Како ће сада он да објасни онима за које ради да није сачувао Хрватску улицу? А тако се трудио. Ни гостовање Стипе Месића није помогло да Срби забораве злочине почињене над њима. Е, Ивановићу, ни то ниси у стању да одрадиш…”, написао је вечити број два на Фејсбуку.

Њиховове објаве на друштвеним мрежама само су континуирани “рат” који траје већ неколико дана уназад, о чему је Нова.рс већ писала.