Прочитај ми чланак

ИВАН КОСТИЋ: Двери осуђују оружани напад на епископа Јоаникија и Давидовића

0

Очекујемо од Министарства унутрашњих послова Републике Србије да у што краћем року пронаћу атентаторе на Миодрага Давидовића јер би се евентуалним заташкавањем овог дела унео додатни страх код наших сународника у Црној Гори.

Миодраг Давидовић је синоним за правог и честитог Србина и Црногорца који се у своме досадашњем раду увек истицао и предњачио у бризи за свакога човека, који је остао егзистецијално угрожен после пљачкашких приватизација у Црној Гори. Такође, велику пажњу у своме животу је посветио бризи за очување српске културне баштине, улажући  велику енергију у обнављање највећих светиња Српске Православне Цркве.

Због свега овога сигурно је постао мета појединцима из црногорске власти који су извршиоци свих НАТО налога, и који имају за циљ да угрозе безбедност српског народа у Црној Гори и унесу нестабилност на подручју Балкана.

Управо је ово и притисак на све људе од ауторитета у Црној Гори и Србији који се супростављају нападима на Цркву и који су одлучни у одбрани светиња СПЦ које су тренутно угрожене због најаве усвајања скандалозног Закона о слободи вероисповести.

Државни врх Републике Србије који по члану 13. Устава има обавезу да се брине и штити интересе Срба ван Србије мора хитно да реагује по питању овога атентата и да у шта краћем року пронађе извршиоце и налогодавце овог вандалског чина. Уколико се случај овог атентата на једног од највећих српских привредника и добротвора из Црне Горе не реши, то је још један разлог да министар Небојша Стефановић поднесе оставку . До сада српска полиција није расветлила многобројне обрачуне међу криминалцима из Црне Горе која се дешавају на београдским улицама и која нарушавају безбедност грађана.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!