Прочитај ми чланак

ИСТРЕШЋУ ТЕ ИЗ ГАЋА! Дуел народњака и Вучићевића (ВИДЕО)

0

Гостујући у Јутарњем програму ТВ Пинк, главни и одговорни уредник Информера, Драган Ј. Вучићевић, позвао је лидера Народне странке, Вука Јеремића, да дође у редакцију тог таблоида, како би се обрачунао са њим.

– Мајсторе, кикирез, да те обавестим нешто. Јеремићу Вуче, никад нећеш доћи на власт у Србији. То је једна ствар. Друго, ако би неког да лустрираш, забрањујеш, укидаш, итд… Изволи, немој да претиш на Твитеру. Теразије 5, 6. и 7. спрат, редакција Информера. Тамо сам сваки радни дан, од ујутру до увече – поручио је Вучићевић.

Foto:Screenshot/Youtube/Jutarnji Program TV HAPPY

Откако је Вучић отпочео са праксом позивања својих политичких противника на физичке обрачуне, а недавно се неки од позваних и први пут одазвали, следбеници напредњачког лидера кренули су да га опонашају.

Свестан да га чека лустрација, ако не и нека тежа казна, видно нервозни и узрујани Вучићевић, користећи се најприземнијим речником, позвао је Јеремића да се обрачунају. Вероватно мислећи да тиме може предупредити оно што га неизбежно чека.

Међутим, огласио се тим поводом и шеф Правног тима Народне странке, Владимир Гајић, који се понудио да оде уместо Јеремића на обрачун.

– Квазимодо, није ту (Јеремић – прим. аут.) ових дана. Доћи ћу ја да те истресем из гаћа – казао је Гајић.


Да ли ће доћи до обрачуна и ко ће изаћи на мегдан Вучићевићу, остаје да се види.

Подсетимо, Јеремић и Гајић су, недавно, заједно са страначким колегама Бором Новаковићем и Мирославом Алексићем, дошли у зграду Председништва, а на позив Александра Вучића на физички обрачун. Након дуже и мучне расправе, Вучић није смео да изађе из зграде, већ је заштићен Кобрама вређао чланове Народне странке, називајући их девојчицама, да би се касније извинио за речник, казавши да му је то остало из хулиганских дана.