Прочитај ми чланак

ИНФОРМЕРОВ РЕЧНИК Вучићевић напао Борка: Пи…це, пи..о, ништице!

0

"Информер", ударна песница СНС и Александра Вучића, одувек је био први у извртању чињеница и инверзији стварности. Од среде су увели и нову реч у срспки језик: ништица. Што му дође као нека нула, или речником главног уредника режимског таблоида пич....

Извесна Владанка Маловић, шефица информативне службе Српске напредне странке, бивша окосница Војислава Шешеља, која се на друштвеној мрежи Твитер, са званичног налога СНС политичким неистомишљеницима обраћа са „фашистички лопови“, „фашистичке лоповчине“, „магарчине“, „џукеле“, напала је у свом стилу Драгана Ђиласа, председника Странке слободе и правде, који је критиковао спот којим СНС црта мету Мариники Тепић, као што су то преко „Пинка“ пре мало више од две године радили убијеном Оливеру Ивановићу.


– Е да… ево је и Владанка, Вучићева чуварка медијске стеге. Мисли, увек ће моћи у консалтинг, само је радила свој посао. Мисли, неће ово никад проћи. Боље видите шта ћете после и како се носи та количина прљаве савести – реаговао је на свом твитер налогу Борко Стефановић, зменик председсника ССП.

И онда је фалио само он: Драган Ј. Вукићевић, понос новинарске професије, да умеша прсте, проспе неки нови термин у српском језику, и успут покаже како је то независно и слободно новинарство и лист који заступа.

– Претиш жени, јуначино? Много си храбар? Пиздо! Ти си једна мала, бедна, уолашена људска ништица, тачније речено пич….. Тално то си ти. И то ћеш заувек и остати. Нико и ништа – речит је и културан био глодур „Информера“.

Нервоза, паника, пометња… Шта ли је? Проћи ће све ово. А сутра? Шта ћете сутра, заиста?