Прочитај ми чланак

Информер: Вучић отказује све састанке, неће да се кандидује на изборима!?!

0

Уместо Републичке изборне комисије, синоћ је као у влажним сновима Кима Џонг Уна, Александар Вучић прочитао "резултате" референдума и то са празног папира! При томе, изгледао је као да му је неко, не дај Боже, умро у породици или као човек којем је саопштено од стране оних који су га довели на власт, да га (коначно) пуштају низ воду.

Већ данас, блатоид „Информер“ заједно са пропагандном сплачином званом „Српски телеграф“ (портал „Република“) доноси идентичан, прилично ретардиран текст, који ништа не значи, али Вучићу може да послужи:

„Председник Србије Александар Вучић отказао је све планиране састанке и медијске наступе у наредних неколико дана како би се посветио детаљној анализи резултата референдума за промену Устава Србије.

Према нашим сазнањима, председник Србије је пред страначким колегама категорички одбио да се кандидује на следећим изборима испред СНС.

Према речима добро обавештеног извора, Вучић је имао поруку и за чланове СНС који су заговарали да се на референдуму гласа „не“.

– Ево ви паметни, сад узмите па водите ви странку – последње је што је изговорио председник након што је напустио централу странке – наводи се, између осталог, у овом пропагандном тексту.

Дакле, „Информер“ жели да све увери како се Вучић повлачи из јавности на неколико дана и отказује све састанке само из разлога да би „детаљно анализирао резултате референдума“!!??!! Вучићевић баш сматра своје читаоце за дебиле. Додуше, у праву је.

Затим се одједном пласира реченица да је Вучић одбио да се кандидује на следећим изборима! Ето, наљутио се, па неће више ни странку да води! Наравно, није први пут да у „Информеру“ и „Српском телеграфу“ излазе овако дебилни текстови, у којима се се најављује Вучићево убиство, тровање, срчани проблеми, издаје у СНС и остале глупости, али овај пут уставокриштељ је можда наручио ове бљувотине не само због болесне пропаганде, већ – за сваки случај.

Црна листа САД, на којој би могао да се нађе и он и чланови његове породице, кумови и сарадници и даље као мач виси над Вучићевом главом, а о снимку „малога Данила“ како поред Веље Невоље статира док се извршава смакнуће, да и не говоримо.

Да ли су режимски „медији“ почели да праве Вучићу одступницу? Ако успе да спасе себе и брата, Вучић ће бити спреман да све остале жртвује. Нажалост, поред својих СНС криминалаца, жртвоваће и Србију.