Прочитај ми чланак

ИНФОРМЕР: Милена на Пинку о „бесмисленим оптужбама СзС“ у вези убиства Оливера?!

0

Удовица Оливера Ивановића, лидера СДП који је мучки убијен 16. јануара 2018. у Косовској Митровици, гостоваће вечерас на телевизији Пинк како би одговорила на гнусне и бесмислене оптужбе лидера СзС, овако је јуче најавио режимски Информер ванредно гостовање код Ди Џеј Жекса (како је Митровић сам себе прогласио).

А затим је уследило…

„У једносатној специјалној емисији, која почиње у 20 часова, Милена Ивановић одговориће свим лажовима и манипулаторима којима је један од изговора за данашње окупљање испред зграде ТВ Пинк управо лажна трвдња да је ова телевизија, заједно са још неким медијима, учествовала у медијској припреми убиства њеног супруга!“

И Милена је све тако и рекла констатујући више пута да све зна о том споту…

Иначе, ово ванредно гостовање Милене на Пинку је уследило након што су лидери Савеза за Србију нешто пре 18 часова и почетка протеста СТАВИЛИ ВЕНЦЕ у знак сећања на убијеног Оливера Ивановића испред зграде Пинк, која је бесомучно емитовала спотове у којима је опозициони политичар из Косовске Митровице проглашаван издајником, криминалцем, продавцем Срба и српских интереса на КиМ, након чега је и убијен у јануару 2018. године из пиштоља, с леђа. Убица је, за сада, непознат.