Прочитај ми чланак

Игроказ ЈУГО-УДБЕ: Ево шта је прави разлог фарсе Вучића и Хрвата око Јасеновца

0

Ноћас је у Грчкој експлодирао па пао украјински авион који је из Србије превозио муницију. Сви светски медији пишу о томе, само брбљиви Вучић о најважнијој теми у коју је лично умешан нема баш никакав коментар, већ покушава очајнички да скрене пажњу јавности помоћу пријатеља Хрвата "игроказом" око Јасеновца у режији југо удбе.

Тако је као најважнија вест у Србији и Хрватској (док сви пишу о авиону који шверцује оружје) то што је Вучић изненада, као, данас хтео да посети Јасеновац, а Пленковић му, као, не дозвољава.

И Вучић се потом жалио на Инстаграму како је он велики Србин па му зато не дају да дође.

Занимљиво је и то што су Хрвати прво објавили информацију да је Вучић јутрос хитно тражио да пређе границу Хрватске без навођења разлога посете. Кад су питали за разлог посете, саопштено им је да му је (након пада авиона с муницијом) изненада дошла мисао да положи венац у Јасеновцу (и утекне из Србије). Нису му дозволили да пређе границу што је у Вучићевим медијима одмах испраћено текстовима да је он „велики Србин и родољуб, па га Хрвати мрзе“.

Овај игроказ југо удбаша из Србије и Хрватске је толико отужан да се Крцун у гробу преврће кад види да ни ботови испраног мозга нису насели на то, него их више занима да ли Србија снабдева муницијом Украјинце против Руса.

Лидер Слободара Мирослав Паровић је овом изјавом на Твитеру демонтирао Вучића и Пленковића.