Прочитај ми чланак

И Мило у афери са шверцом оружја: Црна Гора наоружава ИСИС?

0

Након претходних објава о у којима је довео Црну Гору у директну везу са шверцом оружја, твитераш Јорик Исик, који објављује утоваре и руте бродова, новом објавом поново је жестоко "поткачио" Црну Гору

Почетком овог мјесеца, извор ИН4С-а који је захтијевао да остане анониман, предвидио је да ће Црну Гору ускоро потрести нова афера и оптужбе за шверц оружја за ИСИС преко Луке Бар.

Foto: Printscreen TV Prva

„Лука Бар је центар шверца и црних операција неколико свјетских служби“, казао је. По свему судећи, зато Ђукановић нуди Луку Бар “партнерима” из УАЕ. Шверц оружја се ради преко Бара од 2011/12, саопштио је нашој редакцији исти извор.

Након претходних објава о у којима је довео Црну Гору у директну везу са шверцом оружја, твитераш Јорик Исик, који објављује утоваре и руте бродова, новом објавом поново је жестоко „поткачио“ Црну Гору.

Јорик Исик је објавио да је, након 20 дана и 4041 пређених наутичких миља оружје из Црне Горе и Бугарске стигло у луку Дар ес Салам, као и да је брод, који полови под заставом Антигве и Барбуде, испловио из луке одмах након утовара драгоцјене „робе“ из ЦГ.

Раније смо писали да је Мохамед Дахлан, коме је влада дала држављанство, особа која је направила контакт уз помоћ тадашњег министра правде Израела и који је преко црногорске компаније која је извозила оружје у Саудијску Арабију спојио терористичке организације и Владу Црне Горе.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!