Прочитај ми чланак

И директор Миленијум тима Бошњак са Вучићем на испраћају у Косјерићу (ФОТО)

0

Иван Бошњак, један од директора компаније Миленијум тим, која је тужила оснивача Регионалне информативне агенције ЈУГпресс Центар за демократију и развој југа Србије зброг преношења прес конференције Народне странке (тужили су и Србин.инфо), био је један од најважниијх гостију на испраћају у војску сина влансика Информера у Косјерићу.

То показују објављени снимци на друштвеним мрежама на којима се види како Бошњак седа тик поред председника Србије Александра Вучића и његовог сина Данила, чим су њих двојица села за сто.

printscreen

 

Бошњак је и приватно тужио оснивача ЈУГпресса и главну и одговорну уредницу Љиљану Стојановић за “душевни бол” због истог текста за који је већ тужила компанија и, заједно са својим ортаком  Стојаном Вујком траже одштету од два милиона динара.

Вучић и Иван Бошњак из Милемијум тима на весељу код Драгана Вичићевића (Информер)

 

 

Њихова фирма Миленијум тим у две тужбе за извештаје са прес конференција у Лесковцу и Врањској Бањи тражи одштету од чак 200.000 евра.

Ова компанија је у два наврата тврдила у саопштењима да је наложено смањење одштетног захтева на по 100 евра по тужби али ти поднесци са изменема још увек нису стигли ни ЈУГпрессу нити осталим туженим медијима.

Али је зато на адресу ЈУГпресса и Љиљане Стојановић ПЕТ пута послата иста тужба за “душевни бол” за одштетним захтевом од два милиона динара.

Вучић, Александар Антић, Иван Бошњак (Миленијум тим) у Косјерићу на прослави код власника Информера

 

 

А у тужби Миленију тим између осталог наводи да је њиховом жигу умањена вредност и због тврдње  да су блиски са врхом власти у Србији и да због тога добијају уносне послове који се плаћају из јавних буџета, коју су лидери Народне странке изнели на прес конференцијама, са којих је ЈУГпресс као и сви остали лесковачки медији извештавао, али су од свих тих медија само они тужени заједно са главном уредницом.

У Београду је тужено више медија из истог разлога, пренета је конференција за медије Народне странке, међу туженима је и Србин.инфо за одштетним захтевом од 100.000 евра.

У тужби Миленијум тим одбацује те наводе што значи да се сасвим случајно и ничим изазвано десило да један од њихових директора, који је закупио на своје име чак 521 хектар земље на којој је била лесковачка “Плантажа” (а фирма из система Миленијум тима купила 200 хектара), седне баш поред председника Србије Александар Вучића на испраћају у Косјерићу.