Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – АДВОКАТ МАРКО ПУШИЦА: Ово је доказ да Угљанин руши Србију! ВИДЕО

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић,, био је адвокат и координатор Комисије Двери за Косово и Метохију под окупацијом.

Тема емисије била зашто треба прогласити окупацију Косова и Метохије.

У емисији се говорило и о ставу Српског покрета Двери у вези окупације КиМ, зашто власти Србије не признају да је јужна српска покрајина окупирана од стране албанских терориста и криминалаца и због чега је окупирана и Црна Гора (00:01:00); о сепаратизму у Србији, Сулејману Угљанину, изборима за националне савете националних мањина и положају Војводине у оквиру државе Србије (00:09:00); о Србији која је по Дејтонском споразуму и гарант постојања Републике Српске, да ли ће режим Александра Вучића променити Устав Србије, о разлици између монархије и републике (00: 00:25); као и о стању у судству и правној култури у Србији и Аустрији (00:37:00).

Такође, било је речи и о стању у Македонији и да ли је Македонија још правно повезана са Србијом и о Уставном суду Србије(00:47:00); о Путиновом питању зашто нема српске војске и полиције на КиМ и о дипломатском статусу за Руски-хуманитарни центар у Нишу (00:56:00); као и о томе да ли је могуће да и САД повуче признање независног Косова (01:00:00).

На крају гост је причао о положају националних мањина у Србији, албанско-српским односима и Вучићевој инцијативи за промену Кривичног законика (01:04:00); о претњама на друштвеним мрежама, вербалном деликту и српским медијима (01:19:00); као и о томе да ли Србија и ван Космета окупирана и томе да ли су саборност и демократија исто (01:24:00).

Интервју је снимљен у просторијама медијске куће „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд).

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР и запратите се на наш Јутјуб канал: Центар – ЈУТЈУБ или ступите са нама у контакт: 064/2424123.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!