Прочитај ми чланак

Хрватски сајт: Хина помаже Вучићу да присили Србе на иглу! Све раде као 1991!

0

Хрватска и српска багра ради заједно против свог народа, као и за вријеме задњег несретног рата, гдје су дјеца малих људи губила животе, а багра је приватизирала државна подузећа и трговала на црном тржишту свим и свачим – нафтом, оружјем, дрогом и људима. Повијест се понавља, само то мало тко види, а због чега ће стати на погрешну страну, наводи у ауторском тексту хрватски портал "Логично".

Овај антиглобалистички сајт је објавио текст о томе како владајуће структуре и медији у Србији и Хрватској раде заједно и у служби дубоке државе, а да медијска манипулација корона вирусом подсећа на ону из 1991. године.

Printscreen

Текст преносимо у целости:

Informacijski rat je odavno zamijenio puške. Strani i domaći mediji perfidno pripremaju građane na ono što oni ne žele – cijepiti se i prihvatiti digitalnu propusnicu. Upravo smo pročitali članak Hrvatske informativne agencije HINA, koju prenose mainstream mediji. “Imamo lijek za ovo… a to je cijepljenje.”, citiraju premijerku Anu Brnabić, koja je navodno zabrinuta zbog velike zaraženosti.
HINA je probrala sve ono što odgovara agendi – izjave Brnabićke, Kona, Panića i ostale izjave intelektualno nepoštenih pojedinaca u Srbiji. Nađe se tu poneki student binarnog profila, koji nudi “kredibilitet” zabrinutim političarima i stručnjacima. Naravno, bez napominjanja agencije AFP, ne može ništa proći. Što ne amenuje stranac, to Hrvat i Srbin rade, razmišljanju i poslušno odrađuju domaći plaćenici i poslušnici.

“Propusnice nije moguće kontrolirati, a ni nošenje maski u zatvorenim prostorima… Imamo lijek za ovo… a to je cijepljenje.”, izjavila je na nedavnoj novinskoj konferenciji Brnabićka. Javio se i Kon, čije riječi nisu interesantne za objaviti. Naravno, manipulacija je potpuna tek kada imamo montirani sukob gdje jedna strana nešto radi, a druga kritizira da nije dovoljno, zaboravljajući reći da je glavna ideja zlo.

Ulogu montiranog kritičara je preuzeo predsjednik sindikata liječnika Rade Panić riječima, pazite sad, za AFP: “Antivakseri su stvorili problem, ali vlada ga ne želi riješiti zbog izbora… Poruka je da smo svi prepušteni sebi samima… Puko preživljavanje“.

Za kraj vam nudimo izjavu liječnika koji poziva na cenzuru, umjesto da ide u bolnicu i liječi ljude od drugih plućnih bolesti, a ne Covida. “Država mora ne samo motivirati građane nego i učiniti sve kako bi prekinula laži i manipulacije“, objavio je na Twitteru Srđan Lukić, srbijanski pulmolog koji sada radi u Sloveniji. Gdje tebe nađoše u Sloveniji? Zar nisu mogli pitati doktora Branimira Nestorovića?

Dragi Logičari, kako vidite paukova mreža je odavno ispletena. Stranci su dali novac i ideju, a domaći poslušnici su odradili finalne radove. Sada se čekaju žrtve koje će prihvatiti manipulaciju. Uz pretplatu na telefon, internet, struju i vodu, uskoro ćemo imati pretplatu na doživotna cjepiva. To što nitko ne govori o mogućim nuspojavama na kratki, a posebno na dulji period, nebitno je.

Globalni sustav je poludio, što se vidi iz njegove bezgranične bahatosti pri donošenju totalitarnih odluka. Međutim, globalistički sustav nije glup. Naprotiv, vrlo je organiziran i temeljit. Montiranim problemima na dvije, pa čak i tri razine, želi potpunu kontrolu nad “resursima” koji hodaju i “žderu” (riječ izmislio naš komentator Subaru). Binarni profil osoba to ne može nikada shvatiti. On je skoncentriran na riječi manipulatora koje ga pogađaju i plaše. Ljuti se na logičare, koji vide osjetno bolje što se događa, što je ustvari glavni cilj. Plandemija je samo dio tog cilja.

U Francuskoj već spominju digitalne narukvice, jer eto telefon nije uvijek uz vas. Mainstream mediji ih tiho hvale, jer pipaju puls i pripremaju teren za uvođenje klasičnog čipiranja ispod kože kao kod kućnih ljubimaca, koje je predviđeno sljedećeg desetljeća. Patenti su već deponirani. Tehnologija postoji. Samo se čeka “slobodni pristanak žderača koji hodaju” tj. resursa. To je proces koji će trajati nekoliko godina. Hoće li sve proći mirno, još se ne zna. Mnogo se bagre udružilo protiv poštenog i vrijednog čovjeka. Ni prvi, ni zadnji put na ovim prostorima.

Hrvatska i srpska bagra radi zajedno protiv svog naroda, kao i za vrijeme zadnjeg nesretnog rata, gdje su djeca malih ljudi gubila živote, a bagra je privatizirala državna poduzeća i trgovala na crnom tržištu svim i svačim – naftom, oružjem, drogom i ljudima. Povijest se ponavlja, samo to malo tko vidi, a zbog čega će stati na pogrešnu stranu.

Pogledajte jedan propagandni video, nastao od istih ljudi, na istom mjestu, ali za dvije sukobljene strane. Danas svjedočimo sličnoj situaciji.