Прочитај ми чланак

ХОЋЕ ДА БУДЕ ТИТО Вучић наредио СНС посланицима да га предложе за народног хероја?

0

Владимир Маринковић сматра да председнику Србије треба доделити признање за стваралачку визију Србије, веће плате и пензије, али и набавку милион вакцина кинеског произвођача чиме је, како наводи, Србија на путу да буде земља која ће најбрже у Европи победити коронавирус

Проф. др Владимир Маринковић, посланик Српске напредне странке, сматра да председнику Србије Александру Вучићу треба доделити признање за стваралачку визију Србије. Зато, како наводи, с поносом покреће иницијативу да се Вучићу додели највише друштвено признање, као потврду става да су рад и стваралаштво највише друштвене вредности које сви треба да уграђујемо у темеље Србије.

– Милион вакцина кинеског произвођача је стигло у Србију и Србија је на путу да буде земља која ће најбрже и најефикасније у Европи да победи Цовид19 и да на тај начин сачува хиљаде живота грађана и обезбеди да економије и даље напредује, расте и отвори се јос боља иу сигурнија перспектива за све који живе у Србији. Али, то није учињено чаробним штапићем, јер чаробни штапић једноставно не постоји. Постоји само напоран и одговоран рад, посвећеност домовини, и само један циљ пред очима – економски и технолошки напредак Србије и бољи живот свих њених грађана. А та нова страница савремене српске историје започела је онда када је уместо политичара на чело Србије дошао државник, са стваралашком и развојном визијом Србије и тимом који је компетентан и храбар да ту визију оствари. То смо сви практично осетили и са поносом доживели кроз нова радна места, кроз развој нових технологија, кроз веће плате и пензије – наводи Маринковић у саопштењу и додаје:

– То је био јасно дефинисан развојни пут којима нас је водио и води Александар Вучић, који је донео два стратешка признања – изузетно снажну подршку бирача и углед и ауторитет у међународним оквирима, који је стекао својојм доследношћу, јасним дефинисањем и непоколебљивим ставом у одбрани интереса Србије, држањем задате речи и непоколебљивој спремности да се посвети развоју регионалне сарадње и мира.

Овај посланик СНС још наводи да свако од нас појединачно и сви заједно имамо разлога да се поносимо оствареним.

– Другим речима сваки од нас појединачно и сви заједно имамо разлога да се поносимо оствареним, да имамо реалну наду да ће нам сваки нови дан бити бољи од оног претходног. Међутим, имамо и обавезу да онога који је стајао на челу тог друштвеног преокрета, који води Србију ка бољем животу, наградимо, да му као грађани Србије одамо признање за стваралачку визију ка чијем нас је остварењу успешно водио у протеклим годинама – истиче Маринковић и додаје:

– Зато, с поносом покрећем иницијативу да се Председнику Републике Александру Вучићу додели највише друштвено признање, као потвду нашег става да су рад и стваралаштво највише друштвене вредности које сви треба да уграђујемо у темеље Србије.