Прочитај ми чланак

ХИТ ВИДЕО-Људи побегоше, не могу да их стигнем!Шаровић јури полицију по Младеновцу

0

СНС је у центру Младеновца поводом Сретења, почетка кампање и прикупљања организовао печење вола на ражњу, бесплатно кувано вино и ракију. Поред вола, главни гост је био Горан Весић.

– Нисмо одолели да их не обиђемо са његовом еколошком покретном ТоyТоy канцеларијом. Са разгласа смо пуштали песме Београдског синдиката, Арапске паре, Шојићеву Белу лађу али највеће одушевљење присутних изазвало је мукање крава и рика волова. Полиција је покушала да нам прекине акцију и заплаши нас, али се ниси провели како су очекивали. Прво су тврдили да ометамо јавни ред и мир јер пуштамо гласну музику али нису имали било какав инструмент којим би измерили ниво буке.

Тада је почео заглушујући напредњачки ватромет и полиција је покушала да се извуче из читаве ситуације али им нисмо дозволили. На крају су буквално бежали од мене по улици јер сам желео да пријавим СНС за ремећење јавног реда и мира и ватромет за који очигледно нису имали дозволу јер је испаљиван са крова стамбене зграде а остаци су падали по главама људи и аутомобилима – рекао је Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, вера, нада.