Прочитај ми чланак

ХИТ У ТРСТЕНИКУ Чувари билборда ново предизборно занимање!

0
12_1000x0

Мислили смо да смо све видели, али… Фото: С. Миленковић

У Трстенику је у предизборној кампањи измишљено ново занимање – чувар билборда.

Да би заштитили своје билборде од представника других политичких опција и незадовољних грађана који их гађају црвеном фарбом, чланови коалиције „Мирослав Алексић – Заједно са народом“ су своје активисте поставили да чувају билборде.

Билборди коалиције „Мирослав Алексић – Заједно са народом“, коју у Трстенику чине Народни покрет Србије и Социјалдемократска странка Србије, су протеклих дана у неколико наврата били на мети политичких опонената, тако да су тим поводом организовали и конференцију за новинаре.

– Овај вандалски чин није само напад на нас одборнике. Ово је напад на наше породице, напад на наше пријатеље и све наше истомишљенике – рекла је портпарол коалиције Јелена Вукчевић.

У изборном штабу коалиције су нам казали да је гађање њихових билборда, након што су поставили чуваре, престало те да је кампања попримила мирнији ток.

НПС и СДС су у Трстенику у протекле четири године, у коалицији са социјалистима, вршили власт и имали убедљиву већину у локалној скупштини. СНС је такође био део власти, али је пре неколико месеци повукао своје кадрове.

Пре три месеца, Народни покрет Србије је изнајмио билборд у центру Крушевца, на згради „Ламела“, на којем је била фотографија Мирослава Алексића, али је после неколико дана стигло решење да се уклони.

Извор: Ало