Прочитај ми чланак

Хаварије у ЕПС су због 600 милиона евра датих за пренос Премијер лиге!

0

Пратећи учестале хаварије које се дешавају у електроенергетском систему Србије јасно се може уочити ефекат мудре Вучићеве политике и стратешког опредељења да се уложи 600 милиона евра државних пара у откуп права на пренос Премијер лиге. Директни преноси фудбалских утакмица из Енглеске које ће грађани Србије гледати преко кабловских оператера плаћених 200 милиона евра државних пара драстично ће повећати производњу угља и електричне енергије, као енергетску ефикасност. Такође, гледање на десетине телевизијских серија, ријалити шоу програма као и нових телевизија спонзорисаних од стране Телекома повољно ће утицати на смањење гасова са ефектом стаклене баште и другог загађења из наших термоелектрана и топлана чиме ће се Република Србија припремити за увођење посебних пореза од стране ЕУ.

Стратешко опредељење Вучићевог режима да уложи безмало две милијарде евра државних пара у различите телевизијске формате уместо у електроенергетски систем у којем најмлађи извор електричне енергије има четрдесет година је нешто што ће се изучавати као политичка патологија.

Као посебан случај у тој патологији изучаваће се наређење директно дато од Александра Вучића да стотине припадника српских служби безбедности данима шпијунирају раднике и постројења ЕПС-а због сумњи да се врше намерне саботаже. Не знам шта су закључци из истраге тих наших агената, али ја сумњам да су нам комплетни идиоти саботирали читаву државу и да заиста поред Ане Брнабић, Милорада Грчића, Радета Басте и других Вучићевих кадровских решења никакви страни агенти нису потребни јер су ови ефикаснији од ИСИС-а!

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет