Прочитај ми чланак

ХАШИМ ТАЧИ СА СРПСКИМ ПАСОШЕМ путује по свету! Ово је списак АЛБАНАЦА…

0

Први потпредседник Владе Србије и шеф српске дипломатије Ивица Дачић изазвао је прави потрес када је на седници Савета безбедности Уједињених нација показао српско држављанство Влоре Читаку!

Шеф српске дипломатије је осуо рафалну паљбу на представницу Приштине у УН Вљору Читаку, која не крије мржњу ни према Србима ни према Србији кад год јој се за то укаже прилика на Ист риверу.

Она је позната по томе што у седишту УН користи сваку прилику да оспе дрвље и камење по Србима и Београду, а сад јој је Дачић још једном запушио уста извадивши њену српску крштеницу – Извод из матичне књиге рођених Републике Србије и то, како је нагласио двојезичан!

Он јој је поручио и да не лаже и да сви могу да виде каква је документа држава Србија издавала Албанцима на Косову крајем деведесетих.

Није тајна да већина албанских политичара са Косова и даље има српско држављанство, па тако наш пасош имају Хашим Тачи, Аљбин Курти, Кадри Весељи, Вјоса Османи.

Они како сазнаје Еспресо још увек нису затражили отпуст из држављанства Србије, а српске пасоше најнормалније користе како би путовали по иностранству.

– Хашим Тачи чак у Брисел, на преговоре са Србијом долази са српским пасошем у џепу. Са пасошем тзв Републике Косово не могу да путују у друге државе, па су онда принуђени да се представљају као држављани Републике Србије – открива наш извор из МСП.

Према његовим речима колико год они (горе наведени) да покушају да сакрију истину она се не може сазнати.

– Срби на Косову ваде пасош у Координационој управи на КиМ и с тим пасошем без виза не могу да путују у земље ЕУ. То је случај и са Албанцима, који када добију српске папире више немају препреке – каже нам наш извор.

Који је разлог што албански политичари нису објавили да поседују и српске документе није познато, али је симптоматично да не признају неку државу, али имају њене папире.

Подсетимо за време СП у фудбалу објављивани су и српски докумени које поседују и Ђердан Шаћири и Џака, фудбалери који су рођени на Косову, а данас наступају за Швајцарску.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!