Прочитај ми чланак

Хапшења, монтирана суђења, прислушкивања: Вучић креће да уклања опозицију? (ВИДЕО)

0

За кратко време, режим Александра Вучића је повукао толико репресивне мере против опозиције, да би му на томе позавидели и највећи диктатори у историји.

Нушићвским, монтираним процесима, полицијском репресијом уз Гебелсову пропаганду, али и отвореним претњама, Вучићев режим као да је кренуо у буквално уклањање опозиције. Није више довољно медијско блаћење. Врховни комадант (народски речено) СНС картела, по свему судећи лидере опозиције види у затвору или протеране из Србије.

Вучићев режим је прво ухапсио Срђана Нога уз бесмислену оптужницу за позивање на рушење уставног поретка!? Да, човек чија је влада потписала антиуставни Бриселски споразум и који се јавно залаже за поделу територије сопствене земље је бившег народног посланика оптужио за рушење уставног поретка јер је у гепеку аутомобила имао пејнт-бол пушку.

Ного је у притвору провео 48 часова, а против њега се и даље води поступак, који ће вероватно ући у историју као пример политички монитраног процеса.

На ред је дошао лидер Двери Бошко Обрадовић. Добио је нову пријаву због организовања протеста (!?!), па сада на свом конту има укупно три кривичне и прекршајне. Поступци су у току.

Следећи напад доживео је Драган Ђилас, који је добио кривичну пријаву због организовања скупа подршке својој деци, којој су вече пре тога СНС хулигани уз бакље узвикивали увреде. Суђење је заказано већ у септембру.

Пре неколико дана Мариника Тепић је изјавила да режим прети њој и њеној породици зато што у јавност износи афере власти, да би у среду на њу пред камерама насрнуо Вучићев блиски пријатељ и директор Телекома Драшко Марковић. Према сведочењу Тепићеве, Марковић се пред њом појавио с људима који су били наоружани.

Такође, полиција је у среду упала у кућу Дејана Булатовића, функционера ССП-а – мање од 24 сата након што је говорио о Вучићевим прескупим сакоима и џемперима. Одузете су му две ловачке пушке за које је имао дозволе.

На крају, режимски медији се ових дана сладе некаквим тајним аудио изјавама Николе Јовановића, који је напао бившег страначког колегу Вука Јеремића. Дакле, не бавимо се тиме како је неко противзаконито пратио и прислушкивао једног од лидера опозиције, већ шта је он у кафанском разговору рекао пријатељу!?

Овим потезима Вучић као да жели да потпуно угуши опозицију и некога са стране убеди да нема ко да га замени на власти и да је он и даље једино решење глобалиста за владање, пардон – окупацију Србије.

Ако неко мисли да не може горе од овога – може. Сетите се крваве главе Борка Стефановића. Многи ће рећи и Оливера Ивановића. Лицемерни Запад ће ћутати на све ово и аминовати бруталну Вучићеву диктатуру зарад „виших циљева“. О томе треба да размишљају сви они у Србији који и даље имају заблуде о ЕУ и осталим наметнутим пројектима, надамо се, умирућег глобалистичког поретка.