Прочитај ми чланак

Хаос у СПС-у: Жене се бију, мушкарци пљују све редом

0

Ситуација у Социјалистичкој партији Србије није нимало сјајна. Непослушних чланова је све више, а Дијана Вукомановић, Новица Тончев, Ненад Боровчанин и Ивана Петровић на корак су до избацивања из странке.

Dijana-Vukomanovic-jt3
Наиме, како сазнаје „Ало!“, на јуче одржаној седници статутарне комисије те партије одлучено је да се ова четворка казни укором пред искључење, а разлози су „непослушност и рад против интереса СПС-а“.

Да ствар буде интересантнија, даме су кажњене због туче, а мушкарци због превише приче, народски речено „лајања“. Подсетимо, функционерка СПС-а Ивана Петровић је у седишту социјалиста насрнула на потпредседницу странке Дијану Вукомановић.

Чувена туча социјалисткиња данима је пунила странице штампе, а оне су свој сукоб из седишта СПС-а пренеле у медије.

С друге стране, Ненад Боровчанин и Новица Тончев не престају да праве ексцесе. Док Тончев користи сваку прилику да у медијима оплете по својим страначким колегама, Боровчанин за то најчешће користи Твитер.

Тончев путем медија бије битку са Дијаном Вукомановић, којој је поручио да треба да хекла уместо да се бави политиком. Боровчанин је путем медија поручивао лидеру СПС-а да странку препусти Ружићу, а неке политичаре је поредио с фекалијама.