Прочитај ми чланак

Хаос у СНС картелу: Вучићев кум напао Гашића због хапшења синова! (ФОТО)

0

Синови Вучићевог кума Петра Панића Пане су ухапшени и налазе се у притвору, а данас је подигнута и оптужница против њих за организовање проституције и трговину људима.

Након тога је Панић написао „серију објава“ на свом Фејсбук профилу и окривио Братислава Гашића:

„Данас ме је посетио помоћник министра унутрашњих послова Србије Горан Цолић. Каже послао га министар Ивица Дачић да провери приче које круже градом да ћу се светити Бати Гашицу и да ћу убити Марка Кричка. Знам да лаже и да га није послао Дачић него Гашић. Рекао сам му да ће се Гашицу осветити Бог што ми је синове стрпао у затвор и напаковао им трговину људима, а да ће Марко Кричак да заврши у затвору јер је ранио ненаоружаног мигранта и убио Силвану ромкињу држављанку Србије а убиство свалио на мигранта. Марко Кричак продавац возила у Порше лизингу добио је код Гашића посао у БИА а кад је Гашиц постао министар полиције, пребачен је у МУП и постао командант јединице за обезбеђење иако није служио војску и није завршио никакву војно полицијску обуку и школу и није прошао безбедоносну проверу. Познат је по изјавама у јавности да га боли курац за Вучића и да само слуша Гашица који је за њега Бог, и да ће ако му Гашић нареди убити или ухапсити Вучића!!!!“, написао је Панић на Фејсбуку уз видео материјале.

Неколико сати касније Вучићев кум Пана је на Фејбуку поново прозвао Братислава Гашића уз видео узнемирујућег садржаја на коме се види група миграната:

„Више пута сам рекао министру полиције Бати Гашићу да се људи муче и рекетирају у Србији. Тада нисам знао да он од тога има део и да штити отмичаре. Ови зликовци нису ухапшени, али су ухапшени моји синови за трговину људима што им је лично Гашић наместио“.