Прочитај ми чланак

Хаос у Скупштини! Арсић препречио пут опозиционој посланици; Називају их КВОЧКАМА

0

Опозициона посланица Ивана Парлић из Народне странке, која је пролазила између редова где седе посланици Српске напредне странке излазећи из скупштинске сале, није могла да прође од посланика Верољуба Арсића који се намерно препречио као кабадахија.

Арсић је стајао у месту испред ње, а она се у том тренутку окренула ка Миленку Јованову, који је у том тренутку говорио, и Сандри Божић која је председавала седницом, па тражила да се позове обезбеђење.

Сандра Божић то није урадила и навела како се ради о наводном покушају да се испровоцира провокација. У том тренутку се Арсић склонио посланици Парлић са пута и она је изашла из сале.

Ивана Парлић је посебно на мети СНС картела јер им је у жестоком говору „ударила на Швабове биолаборатирије“, које је Вучићев картел запатио по Србији као Зеленски у Украјини. 

Режимска квочка свуда види квочке

Посланик Уједињених Борко Стефановић рекао је на вечерашњој седници да је посланица СНС-а Јелена Обрадовић „на Твитеру написала за посланице опозиције да су ‘квочке'“.

„Претходна говорница је причала о политици наталитета, слажем се да је потребно да Србија уради много више за младе и њихово школовање, оно што је заборавила да каже је да је пре два сата на Твитеру за колегинице из опозиције рекла и написала да су цитирам ‘квочке'“, рекао је Стефановић.

Он је затражио од посланице СНС-а да објасни шта значи оваква изјава за посланице опозиције.

„Пошто кажете да не вређате жене и да се не бавите тим стварима“, додао је Стефановић.