Прочитај ми чланак

Хајка Вучићевих медија и квази опозиционара на Млађана Ђорђевића

0

Сада већ познати "рат" на Твитеру који поједини "опозициони" политичари и њихове странке воде против председника покрета "Ослобођење" добија нову конотацију. Од када се пре мање од месец дана Млађан Ђорђевић појавио на друштвеној мрежи Твитер, нико није остао равнодушан на његове духовите и твитове којима подсећа на стање у Србији.

Од духовитих досетки, до мимова који су почели да се шире и осталим друштвеним мрежама попут Фејсбука и Инстаграма, који су две најпопуларније мреже у Србији, председник покрета „Ослобођење“ Млађан Ђорђевић унео је невероватан помак када су у питању налози људи који се баве политичким питањима.

Foto: Privatna arhiva

А онда су Ђорђевићеву појаву, пре свега на Твитеру, приметили таблоиди и политичари који су, такорећи, код народа завршили. А то да су код народа завршили, говори и податак да је, попут адвоката Александра Оленика који напада Ђорђевића, при том не бирајући речи, и Уједињене демократске уније, та коалиција на претходним парламентарним изборима који су се одржали у јуну – освојила 1%. Млађана Ђорђевића су, поред дневних таблоида „Информер“ и, „Курир“ и „АЛО“ нападали и Зоран Живковић, Драган Шутановац, Весна Пешић…

Било како било, од када се Ђорђевић појавио на Твитеру и откада је представио свој покрет „Ослобођење“ напад режимских медија и појединих „опозиционих“ политичара не престају. Тако док га они нападају, народ све више стаје на Ђорђевићеву страну, препознајући у њему искрен патриотизам и жељу да, како и сам назив његовог покрета каже, ослободи Србију.

Можда, у политичком свету, за Ђорђевића више него за било кога важи, када су у питању политички опоненти: „Можете ме мрзети, али ме не можете игнорисати.“