Прочитај ми чланак

Градоначелник Ваљева: Страх од вируса КОНРАД-19!

0

Број оболелих од коронавируса у Ваљеву расте, и сада је овај град највеће жариште епидемије у Србији после Београда. Стога, градоначелник Ваљева и шеф Штаба за ванредне ситуације Слободан Гвозденовић, гостујући на једној телевизији говорио је о вирусу корона. Или, како га је он назвао "конрад19".

Наиме, Гвозденовић чини се, у ствари сигурно, не зна да се коронавирус зове Цовид-19, или не уме да изговори, па зато непрестано понавља да је у питању вирус „конрад-19“.

– Људи полако испадају из колосека. Што због оних који су потврђени на конрад-19, што због људи који су били у контакту са њима. За децу, онколошке пацијенте и труднице. За оне који потенцијално највише могу бити угрожени вирусом конрад-19 – рекао је Слободан Гвозденовић, а да није ни трепнуо.

Дакле, драги наши читаоци, ако имате недоумице како се исправно назива коронавирус, никако не слушајте „стручњаке“ попут Слободана Гвозденовића. Мада, не треба се пуно ни чудити. Уверили смо се много пута до сада да су незнање и глупост главна одлика напредњачких „стручњака“.

Прва трудница у Србији заражена: Највероватније ће се породити сутра

Треба ли подсећати и да је је први човек Ваљева по струци лекар, тачније специјалиста гинекологије и акушерства?

Па, благо Србима са оваквим стручњацима. Или, што би рекли духовити Твитераши, можда је Гвозденовић медицински факултет завршио у Сава Центру.