Прочитај ми чланак

Говор за памћење: СНС картел још не може да се опорави од речи Мирослава Алексића

0

"Од Србије хоћете да направите рударску колонију, земљу гуши и уништава корупција и криминал, а ви сте први (говори у лице Ани Брнабић) који би морали да одговарате! Да дате одговоре на који начин је ваш рођени брат, директор фирме Асеко, добијао милионске послове од ваше владе. Ви сте први који сте генератор корупције! Да ли је тужилаштво и правосуђе испитало вас и вашег брата? Да ли је то трговина утицајем? Вашу владавину су обележиле бројне афере. Где је ваш кредибилитет?! Пола вас би требало да буде у затворима да је правосуђе независно! Коме ви држите лекције?! - рекао је шеф посланичке групе Народне странке Мирослав Алексић на тему предлога мандатарке Ане Брнабић за састав нове владе.

“Ово је шеста влада од 2012. године од када влада Александар Вучић. У тих шест влада промењено је 102 министра, са вашом мандатом то ће значити 130 министара. Већину њих јавност Србије је заборавила да су икад били министри као што је Лазар Крстић, Саша Радуловић, Небојша Родић, Алиса Марић, Душан Вујовић, Кори Удовички, Срђан Верbић, Горан Триван…“

Погледајте шта је још рекао Алексић у говору у Скупштини, који се и даље препричава, а посебну пажњу обратите на изразе лица школских и страначких другара Ане и Синише док им опозициони посланик сипа „истину у лице“.