Прочитај ми чланак

„ГОВОР ОЧАЈНИКА“ – Вучићево гостовање на РТС од кога нас је све срамота

0

Председник Српске Напредне Странке наставио је своју турнеју по телевизијама са националним фреквенцијама, а овога пута „домаћин“ је био РТС.

Он је у дневнику говорио још једном као председник странке где је коментарисао опозицију, протесте, Јутку, Радоичића и остале теме.

Оно што нам је запало за око јесте још једна потврда да је караван под називом „Будућност Србије“ ништа друго до серија контрамитинга која постоји искључиво као одговор на грађанске протесте #1од5милиона.

У прилог томе иде његово поређење броја људи на протестима и броја довучених и натераних активиста СНС-а на контрамитинзима.

Погледајте уосталом и сами.

Наравно, какав би то био наступ председника напредњика а да не покаже своју храброст и не обрачуна се са лидерима опозиције – који као и у претходних 7 година нису у могућности да се појаве на овој телевизији и одговоре му.

Свакако да одговорност иде и за нешто што би требало да буде „водитељка“ и која треба да поставља питања, али и да позове оне који су прозвани да кажу своју страну приче, на крају крајева претплату не плаћају само чланови Српске Напредне Странке. Плаћамо је сви ми.

Осим што је сиктао на опозицију и протесте, Вучић се дотакао и осталих „горућих тема“ у Србији. Тако је потврдио будалаштину да су напади на Јутку у ствари напади на њега.

Срамотни РТС није ни приказао ниједан прилог о злочину овог нечовека, ниједну изјаву Марије Лукић, али су веома гласни када треба да се подржи Александар Вучић који испаде једина Јуткина жртва.

Да није тужно, свакако би било још тужније.

Успео је још да коментарише и Милана Радоичића, кога је још једном представио као хероја, без икаквог коментара на то што је Приштина расписала потерницу за њим због убиства Оливера Ивановића, као и недавно проналажење 70г кокаина у Радоичићевом стану.

Што се тиче ведријих тема, Вучић је причао и о Џони Депу.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!