Прочитај ми чланак

ГОРАН ВЕСИЋ због медијског мрака позова на бојкот избора!

0

Уз све своје негативне стране, интернет може да буде извор сјајних информација, али и сведок "промене плоче" када су у питању неки политичари, поготово ако налетите на видео снимак и чујете шта су причали пре пет, десет, петнаест или двадесет и кусур година, као у случају Горана Весића, заменика градоначелника Београда.

Када бисте затворили очи и пустили снимак са гостовања Горана Весића у емисији на телевизији „Студио Б“ пред републичке изборе 1997. године, мислили бисте да управо заменик градоначелника подржава идеју „Савеза за Србију“ о бојкоту. Прецизније, мислили бисте да је он највећи заговорник исте, јер по тачкама тражи исто што и опозиција у овом тренутку.

YouTube

– Док се не ослободи државна телевизија од злоупотребе овога што се дешава на државној телевизији, док ми не будемо имали равноправан приступ медијима на исти начин као и владајуће странке, док не буде промењен изборни закон који ће гарантовати равноправан третман свим учесницима у изборној трци, сасвим сигурно, коалиција „Заједно“ неће учествовати на изборима – говорио је тада Горан Весић.

Или се 22 године касније Србија налази у истој ситуацији са медијима и изборним условима као и тада, или је Горан Весић потпуно променио причу. За закључак би само требало узети речи нашег глумца а његовог партијског колеге Светислава Гонцића:

– Горане…

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!