Прочитај ми чланак

Глигоријевић: Наш циљ је да задржимо младе у Косјерићу

0

Косјерић, 19.3.2021 – Основни програм коалиције Здрава Србија – Нова Србија у Косјерићу је да се задрже млади, и на селу и у граду, да остану на својој ђедовини, да нам омладина не одлази, и да се после школовања на факултетима и у средњим школама врати у свој радни крај – изјавио је др Драган Глигоријевић, први на листи коалиције Здрава Србија – Нова Србија, која ће 28. марта учествовати на локалним изборима у Косјерићу.

Ми обећавамо оно што можемо да испунимо. Милан Стаматовић, председник Здраве Србије и председник општине Чајетина, има искрену жељу да помогне народу у Косјерићу и да своје искуство, које се тиче развоја села и сеоског туризма, из Чајетина и са Златибора пренесе и у нашу општину, како бисмо достигли барем приближан ниво развијености који тренутно има  Златибористакао је Глигоријевић.

За разлику од актуелне власти, желимо да се приближимо народу у Косјерићу, и да више комуницирамо са људима. Бићемо отворени за све грађане који желе да дођу и да разговарају са председником општине, али и са другим представницима општинске власти. Такође, при општинској управи основаћемо Канцеларију за сеоски туризам и Канцеларију за пољопривреду, све са циљем да подстакнемо убрзани локални развој – закључио је Глигоријевић.