Прочитај ми чланак

Генерални секретар владе Новак Недић води СНС батинаше на митинг у Панчево (ВИДЕО)

0

На друштвеним мрежама се дели видео на коме се види Новак Недић, генерални секретар владе Србије, како предводи групу мишићавих младића за које тврде да су "СНС батинаши" који су пробили блокаду пољопривредника да би Вучић могао да одржи митинг у Панчеву.

Већина њих је обучена у црне мајице и панталоне, излазе једна по један са сплава, и иду у колони за Новаком Недићем.

Међу батинашима су били и ММА борци Стефан и Крсто Букумирић, пише портал Директно.

Krsto i Stefan Bukumirić FOTO: Facebook

Познати Твитераш под псеудонимом „само Дејо“ још синоћ је објавио овај видео уз коментар: „Батинаши са сплава на Тамишу, чији газда има познату туристичку агенцију у Панчеву су данас послати да помере паоре, да би Вучић могао да прође“. Он је у твиту испод навео и више података о власнику ресторана.

И Мариника Тепић из Странке слободе и правде је поделила видео масовног протеста у Београду и Вучићевих „батинаша“.

Подсећамо, Новак Недић некадашњи члан Управног одбора фудбалског клуба Партизан и дугогодишњи генерални секретар владе Србије, као и високи  функционер Српске Напредне Странке, у жижу јавности је дошао после писања о његовим везама са групом Вељка Беливука која је имала „букер“ на стадиону Партизана.

Занимљиво је да је међу снс ботовима на митингу у Панчеву усликана и Дијана Хркаловић, за коју се такође писало да је повезана са Новаком Недићем, навијачима Партизана и кланом  Беливуком.