Генерал Делић – Вучић издао српске хероје Костић: Вучић понизио наше јунаке

0

Ратни ветерани протестују испред улаза у Народну скупштину, а подршку су добили од генерала и посланика Српске радикалне странке Божидара Делића, као и од Ивана Костића, народног посланика и потпредседника Двери.

– Потичем из официрске породице и знам колико су обесправљени борци. Влада Србије и Вучић реагују само на притиске. Вучић као и Мило зна само да помаже Сребреницу, о Ратку Младићу нико не сме ништа да каже, а камоли да помогне наше ратне хероје. Срамота је да Влада издваја два милиона евра Албанији, а да исти дан Еди Рама каже да ће Албанија уложити новац у лобирање за независност Косова. Све ово је спрега албанске, црногорске и српске мафије – истакао је Костић.

 

Генерал Делић је поручио да у Србији постоји само један човек, који ради шта му је воља.

– У Србији одавно нема демократије, неће је дуго ни бити. Један човек одлучује о судбини свих људи, па тако и о судбини ратних ветерана и бораца. Вучић их је срамотно слагао да се стрпе, да још није добио од министара све одговоре, а онда је Скупштини потурио овај закон, који понижава наше хероје – нагласио је Делић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!