Прочитај ми чланак

ГДЕ БАШ НА НЕРАДНИ ДАН? Вацић „поднео пријаву“ против председника општине Параћин

0

Председник општине Параћин Саша Пауновић поделио је фотографију на којој се Миша Вацић, оснивач Српске деснице, налази испред зграде Тужилаштва, након чега је поручио да је поднео пријаву против првог човека града. Само, проблем је што ова институција није радила на дан када ју је Вацић посетио.

Миша Вацић из дана у дан прави гафове, које јавност гледа на подругљив начин. Међутим, нису сви гафови тако безазлени, јер Вацић неретко прети политичким неистомишљеницима, па је тако градоначелнику Шапца Небојши Зеленовићу претио да ће „као Аустроугари завршити у Дрини“, да се „пакује јер ће бити протеран у затвор“, и да ће се у Шапцу направити затвор да би „Зеленовић у њему био изложен и пљуван сваког дана“.

(Фото: Јутјуб)

Због свих тих изјава реаговало је Тужилаштво у Шапцу, које је наложило полицији да испита да ли је Миша Вацић претио Небојши Зеленовићу.

А када смо код Тужилаштва, један Вацићев гаф је заправо везан за ту институцију. Тако је, према сопственим речима, оснивач Српске деснице данас био у Параћину, како би поднео кривичне пријаве против председника општине Саше Пауновића, пренео је портал „Инфоцентрала“.

Након што се фотографијом испред Тужилштва похвалио на друштвеним мрежама, реаговао је сам Пауновић, који је указао на неколико ствари.

– Баш данас је поднета пријава пред нерадни дан? Па, како нисте знали да Основно тужилаштво не ради викендом? Могли сте да питате и да не путујете за џабе. Какви преваранти. А и касните, СНС је већ поднео све пријаве које су икад икоме пале на памет… Више среће други пут – написао је Пауновић на Фејсбуку.

Да подсетимо и то, Вацић је напао председнике општина Шабац и Параћин, у којима, гле чуда, на власти није Српска напредна странка.