Прочитај ми чланак

ГАЗИ ПО СИРОТИЊИ Ђанијева домаћица на корона журки прима неколико плата из буџета?

0

Марија Прековић, саветница председника општине Аранђеловац Бојана Радовића, која је организовала "кјорона журку" за рођендан свог сина у локалној кафани са (прескупим) Ђанијем као главном звездом, између осталог је и запослена у Коридорима Србије, а такође се налази и на челу ФК "Шумадија" који добија средства од општине!

О њој су медији писали још пре шест година, називајући је “мезимицом тадашњег председника Томислава Николића”.

Подсетимо прво на корона журку на којој је чланица владајуће странке уприличила славље са певачем Радишом Трајковићем Ђанијем, који се такође по ко зна који пут није придржавао прописаних мера. На теревенци је, како се види из приложеног било више од пет људи, а објекат је, како сазнала Нова, радио и после 20 часова.

Иначе, Марија Прековић је осим у општини Аранђеловац, запослена и у Коридорима Србије. Посао у поменутој фирми је добила прошле године непосредно након што су се завршили парламентарни избори у јуну.

“Пре неколико година дошла је на чело клуба “Шумадија” који се налази на трећем рангу такмичења. Прецизније, клуб је пред испадањем у четврту лигу. Како сазнајемо, прошле године је поменути фудбалски клуб корона спасила да не испадну. ФК “Шумадија” има буџет од 20 милиона динара на годишњем нивоу, што је далеко више од клубова који су у супер лиги. Негде се сливају огромне количине новца, троше се те паре, а клуб пропада”, наводи извор портала Нова.рс који је желео да остане анониман и додаје да су легенде поменутог фудбалског клуба тражиле њену смену више пута.

Foto:printscreen/facebook./dveri.arandjelovac

 

Марија је у жижу јавности доспела, како смо горе навели, пре пет година када је у нашим медијима била означена као миљеница тадашњег председника Томе Николића и као промотер странке СНС.

Тачније, њене фотографије са поменутим бившим председником изазвале су тада велику пажњу у јавности.

“Тому сам упознала 2010. године, још док смо били у опозицији. Контактирала сам са свим битним људима из СНС. Чак и више са Вучићем, него са Николићем. Имам све телефоне, председников и премијеров. Али, не видим шта је ту лоше. Томислав Николић је, колико га знам, добар човек, поштен. А све слике где смо заједно су са заједничких скупова”, рекла је тада за Блиц Марија Прековић.

Foto:printscreen/facebook./marijaprekovic

 

Марија је по занимању еконимиски техничар са средњом стручном спремом, удата је и има двоје деце.

“Немам шта да кријем”, додала је она за поменути лист и наставила: “Жао ми је што су фотографије са “Фејсбука” искоришћене, исечене, и што је у медијима објављено да сам ја “мезимица” председника Србије. Ја сам озбиљна жена, радим свој посао најбоље што могу. Ја познајем све људе у СНС. Нису ми слике са Томиславом Николићем помогле у каријери”, рекла је она у интервјуу за поменуте медије.