Прочитај ми чланак

ГАЗЕ ПО СРБИМА Вучић и Брнабић обећали Европи да ће у суботу бити геј парада

0

Влада Србије обећала је Европској комисији (ЕК) да ће парада Европрајд моћи да се одржи у суботу у Београду. Иако је на трећој по реду "Литији за спас Србије", више од 100.000 православних Срба захтевало да се откаже парадирање содомита кроз Београд, Муслију из Чипуљића и унука сатника су још једном демонстрирали апсолутно непоштовање народне воље.

То сазнаје новинска агенција Бета у западноевропским круговима. Обавештени саговорници су, међутим, навели да ће путања параде Европрајд бити битно скраћена.

Саговорници су додали да у ЕК постоји озбиљно незадовољство поступањем владе Србије. Наредни извештај ЕК о спремности Србије да приступи Европској унији биће битно критичнији, навели су.

Раније данас, немачка влада оценила је да је одлука МУП-а да забрани Параду неприхватљива, а донео је Вулин који је послао жену на отварање Европрајда заједно са Вучићевом Тамаром.

„Знајте да влада Немачке стоји уз ЛГБТ+ заједнице у борби за њена права“, рекао је Леман на отварању изложбе у оквиру недеље Европрајда у немачкој амбасади.

Он је нагласио да немачка влада има циљ да заштити сваког човека без обзира на његову сексуалну оријентацију и додао да је важно то што је Србија прва земља у југоисточној Европи у којој се одржава та манифестација (логично кад имамо геј Хрватицу на власти).

Познато је да је Немачка увек желела само да штити права сваког човека, нарочито у Трећем рајху.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!