Прочитај ми чланак

Гашић, први пендрек Србије, завршио у кол центру (ФОТО)

0

Шта се дешава са репутацијом Братислава Гашића у СНС-у? Наиме, некадашњи шеф БИА, а садашњи министар унутрашњих послова, дане проводи у кол центру напредњака из кога се води кампања за локалне изборе у Крушевцу.

Јавна тајна је да међу напредњацима владају расколи првенствено на локалу, где предњаче Ниш и Крушевац. Међутим, највећи сукоб је дефинитивно онај на самом врху. Наиме, како се може чути, избио је сукоб између Александра Вучића и Братислава Гашића. Разлог сукоба је био избор Вучевића за председника СНС-а, иако је то место „нациљао“ садашњи министар унутрашњих послова.

Стога нас уопште не изненађује фотографија коју је објавио Братислав Гашић како се налази у кол центру и позива „капиларне“ гласаче за локалне изборе у Крушевцу.

– Људи су наша највећа снага, зато је важно да их чујемо и разговарамо са њима. За ових 11 година урадили смо много, али то није довољно. Морамо да наставимо даље са развојем и борбом за бољи живот и стандард свих грађана. Крушевац не сме да стане! Србија не сме да стане – поручио је Гашић у објави на Инстаграму.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Братислав Гашић (@bratislavgasic)


Свако ко се иоле разуме у страначку структуру зна да је кол центар на дну страначке хијерархије. Дакле, Вучић је, евидентно, „закуцао“ Гашића за дно. Ускоро треба очекивати реакцију садашњег министра унутрашњих послова.