Прочитај ми чланак

Гајић: Зна се коме треба овај снимак Додика! Нек се припази и сети судбине Оливера

0

Процурели снимак на којем Милорад Додик негативно говори о породици Новака Ђоковића изазвао је праву буру у Србији и Републици Српској, а шта је могућа позадина објавиљавања спорног видеа објаснио је адвокат и потпредседник Народне Странке - Владимир Гајић.

Гајић је за објављивање снимка, између редова, оптужио режим Александра Вучића, који је одлучио да немерно објави Додикове изјаве из приватног разговора.

– Коме је требао овај тајни снимак Додика то је ваљда јасно. Тешко им је да се помире са поразом оне њихове миљенице на изборима. Он нек се припази и нек увек има на уму судбину Оливера Ивановића. За њих је физичко уклањање као добар дан. Не би трепнули – поручио је Гајић на друштвеним мрежама.

Да ли је овде реч о притиску режима из Београда на Милорада Додика и да ли ће после пуштања Косова и Метохије низ воду на ред доћи и Република Српска?

Подсетимо, Додик је разговарао са Гориславом Папићем, водитељем РТС, пре почетка снимања. Тема је био недавно завршени турнир Српска Опен (серија 250).

“Мада су, могу ти рећи, мало ови Ђоковићи тешки у пи**у материну, уф… Наши људи то доживљавају на емоцију, а када уђеш у посао аууу.. Циганија поприлична могу ти рећи… Они сарадници његови, још изгуби…“, говорио је Додик у тренутку пре почетка емисије на РТС.