Прочитај ми чланак

ФУНКЦИОНЕР СНС из Зрењанина истовара пакете за поткупљивање гласача?! (ВИДЕО)

0

Функционер СНС Душко Радишић снимљен је данас како помаже у истовару пакета из камиона, за које Народна странка сумње да су у питању "пакети солидарности", односно пакети за поткупљивање гласача који ће сутра изаћи на изборе за савет месних заједница у Зрењанину.

Како је Нова.рс већ објавила, у овом граду напредњаци су већ данима у озбиљној кампањи како им се не би поновила судбина Сечња у ком је СНС недавно изгубио од опозиције, чији су чланови тако успели да уђу у МЗ. На снимку који већ кружи по мрежама, а постављен је на страници Народне странке Зрењанин, виде се двојица људи који истоварају необележене
картонске кутије из камиона и уносе их у просторије Месене заједнице „Доситеј Обрадовић“.

Foto: Facebook/Narodna stranka – Zrenjanin

У једном моменту из просторија излази и сам Радишић, иначе председник ове месне заједнице, те помаже при истовару. Мада је у Зрењанину већ познато да је за сутрашње изборе СНС обезбедио и превоз гласача, као и кол центар из којих ће грађани бити позивани на гласање, Радишић за Нова.рс истиче да данашње активности немају никакве везе са изборима, као и да не зна шта је у пакетима које је лично преносио.

„То су добили ови старосни пензионери неке пакете, па су ме замолили, пошто нису имали ко да им истовара”, рекао је Радишић за наш портал.

На питање новинара од кога су пензионеро добили те пакете, појаснио је како „они (пензионери) имају тај њихов синдикат“, али да није баш најсигурнији кои синдикат је у питању и „шта они то имају и како набављају“. Радишић је негирао да пакети имају икакве везе са његовом странком.

„Ја сам председник месне заједнице, па сам наишао, па реко ај да им помогнем“, појаснио је политичар, напомињући да није завиривао у кутије и „да нема појма шта се у њима налази”.