Прочитај ми чланак

Фотографија војника Веље Невоље за време протеста у Председништву код Вучића

0

Након навода које је изнео Синиша Ковачевић да је видео Вељка Беливука на тераси Председништва, јавност је поново узбуркала евентуална повезаност Беливука и врха државе. Председник је све ово демантовао, а на друштвеним мрежама кружи фотографија на којој се може видети група младића на тераси Народне скупштине, који су после овога имали своје задатке на протестима.

На друштвеним мрежама појавила се фотографија на којој на тераси Народне скупштине налази неколико младића, за које се не може са сигурношћу тврдити, али се претпоставља да припадају групи окупљеној око Вељка Беливука.

Све ово се надовезује на причу коју је изнео потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић који је изјавио да је видео Вељка Беливука на тераси Председништва Србије. У јавности за сада нема ових фотографија, а ова која кружи интернетом не сведочи о том наводу.

Приликом обиласка изградње ковид болнице у Батајници огласио се и председник Србије и СНС Александар Вучић који је ово демантовао и рекао да мора да је у питању виц.

„Не мислим озбиљно да одговарам, али свако ко уђе у Председниство забелезе камере и уписан је. Свака особа и кад је ушла и кад је изашла. Зато знам и када су председници долазили на посао“, рекао је Вучић замољен да прокоментаришући тврдње потпредседника Народне странке Синише Ковачевића да је лично видео председника да разговара са Беливуком на тераси Председништва.

Коначно, данас се опет огласио Синиша Ковачевић рекавши да је он на тераси Председништва видео само Вељка Беливука, а не Беливука и Вучића заједно.