Прочитај ми чланак

ФАРСА Вучић у Владу уводи и подобну (лажну) опозицију?

0

Председник Александар Вучић није разговарао са опозиционим политичарима о потенцијалном учешћу у Влади Србије, а о предлогу мандатарке Брнабић разговараће на страначким органима, рекао је Вучић за наш портал.

На питање новинарке Нова.рс поводом спекулација медија да би се у новој Влади Србије могли наћи и неки представници опозиционих странака попут Гордане Чомић, Ненада Константиновића или Сузане Грубјешић, председник Вучић је приликом обиласка Клиничког центра Србије рекао:

“Нисам разговарао са њима, али чекаћу Анин предлог, па ћемо као странка да се сагласимо о њему, ако њих буде уопште у том предлогу. Мислим да је разговор добар са свима са којима је то могуће, али то морају да буду они људи којима су државни интереси испред партикуларних”, рекао је Вучић, и додао да ће о конкретним именима разговарати на “страначким форумима”.

Председник Србије Александар Вучић данас је обишао радове на реконструкцији и изградњи Клиничког центра Србије, где је, осим о радовима на овом болничком објекту, говорио и о ситуацији са корона вирусом у Србији.

“Веома сам забринут – корона буја како је престало лепо време. Мислим, можда сам само ја нашао неку правилност у томе, али и бројеви у целој Европи су ужасни”. рекао је Вучић.