Прочитај ми чланак

Фарса „Мурал“, нови чин – Сергеј: Вучићу, ј..о ти Аћиф ефендија матер болесну!

0

Ријалити шоу "Мурал" је мало постао досадан, прича се истрошила, па је било потребно убацити нове глумце и заоштрити реторику како би задржала пажња публике. На сцену је ступио глумац Сергеј Трифуновић (буквално) и жестоко напао Александра Вучића у покушају да уставокршитеља представи као некаквог националисту.

– Ј..о ти Аћиф ефендија матер болесну, ниси председник Афић ефендији него мени. Ладно ћу да покренем фонд за излечење овог јадника – написао је Трифуновић на „Твитеру“, алудирајући на Вучићеву изјаву да у Новом Пазару већ годинама неометано стоји табла овом убици.

Ову изјаву су одмах спремно дочекали Вучићеви блатоиди и погурали спин како „наркоман Трифуновић напада великог Србина Вучића“.

Претходно је Трифуновић на „Твитеру“ објавио фотомонтажу мурала Ратка Младића, на којем се ратни генерал РС љуби у уста с Вучићем.

Завеса је пала, али се чека нови чин представе. До следећег незгодног момента за режим када ће бити потребно усмерити пажњу јавности са издаје и пљачке на небитну причу.