Прочитај ми чланак

„ФАНТОМИ” ЗВЕЗДЕ НА ПЛАКАТУ за СНС митинг 19. априла

0

Двојца Зрењанинаца, Милан Пернат и Миљан Чичић, познатији као “фантоми” осванули су на плакатим који позивају на митинг подршке кампањи ”Будућност Србије”, који се одржава у петак, 19.априла 2019.године у Београду на ком ће говорити врх државе.

Ово није први пут да на плакат освану ова двојица ”фантома”.

Иако су чак и уредници РТС потврдили да није било насиља те да су момци који су носили електричну тестеру и балван такође ненасилни људи, јавност има прилику да види ”окрвављен” плакат који за главну поруку има ”стоп насиљу”.

Њих двојца су у току једног од протеста “1 од 5 милиона” ухапшени због сумње да су унели моторну тестеру у зграду РТС-а и махали њом пред запосленима у овој медијској кући, а на терет им се стављало кривично дело насилничко понашање на спортској приредби или јавном скупу, Члан 344а Кривичног закона за које је запрећена казна од 1 до 8 година затвора.

Зрењанинци су 19.марта организовали и скуп подршке, а организатори су тада истакли да “овим скупом подршке желе да заједничким снагама пошаљеу јасну поруку да су зрењанинци своје пријатеље, браћу, другове, сараднике…”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!