Прочитај ми чланак

ФАХРИ МУСЛИУ: Вучић ће ослободити Србију од КиМ и косовског мита! Кажу да сам отац

0

Албански новинар са КиМ Фахри Муслиу, за кога многи тврде да је биолошки отац Александра Вучића, још пре неколико година за Ал џазиру је најавио да ће "његов" Вучић бити тај који ће Србе "решити" Косова.

– Па неко мора то довести до краја, да ли ће то бити Вучић или Курти то није битно. У Србији постоји тај страх додуше, да не буде проглашен издајицом тај који прихвати независност Косова. То је врло погрешан став. Јер тај политичар који буде решио тај сукоб, тај вековни сукоб или питање Косова и Србије, односно питање Срба и Албанаца, тај ће ући у историју као као посебна фигура.

Он ће да ослободи Србију једног великог терета. Ослободиће Србију чак и од тог „Косовског мита“. Јер Вучић је чак рекао прошле године, по мени једну историјску изјаву, што нико до сада није рекао, да „нас су лагали да је Косово наше, Косово никада није било наше“.

Значи, ако је он имао храбрости да то каже, а имао је апсолутну моћ, он је једноставно у стању да то питање реши. Свако кашњење иде на штету Србије. Јер да не заборавимо, пут Србије према Бриселу иде преко Косова. Као што и пут Косова за Брисел иде преко Београда – рекао је Муслиу.

У једном тренутку сте чак били на удару медија који су вас означили као биолошког оца Александра Вучића?

– Па то кад су ми урадили (смех) моје колеге на Косову, ја сам мало био и тужан и смејао сам се. И када ви реагујете на нешто тако нико вам не верује. Деманти немају свој ефекат као што има прва вест, макар она била и измишљена вест и клевета.