Прочитај ми чланак

„Ево љубим да прође“… Вучић теши Весића: Истрпи, биће добрих функција

0

Председник Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић каже да је пре неки дан разговарао са замеником градоначелника Београда Гораном Весићем о његовом будућем ангажовању након предстојећих избора заказаних за 3. април.

Потпредседник СНС Александар Шапић биће носилац изборне листе СНС за Београд и кандидат за градоначелника, док се актуелни заменик градоначелника Београда Горан Весић неће наћи на листи напредњака на предстојећим престоничким изборима.

Неки би рекли да му не показујем поштовање јер ће први на листи за Београд бити Шапић, али није тако, рекао је вечерас Вучић из Пекинга за телевизију Пинк.

„Рекао сам му биће за тебе много добрих и важних ствари и дужности, много тога доброг да радиш за Србију али и ти мораш да научиш, као што сам и ја научио да није све онако како је и планирано већ да мора да се понекад истрпи и нешто што мислиш да је неправда“, нагласио је он.

Додао је да Весић поштује странку којој припада, да јој је веома лојалан и да он то поштује.

„И то ћете видети после избора“, рекао је Вучић, додајући да ће након изборне кампање бити одржани избори у СНС, а да је на свима да се докажу „својом радом, активизмом и марљивошћу“.

Сигуран је, како каже, да ће Александар Шапић, кандидат СНС за градоначелника, уложити велики труд да не разочара „не само нас него било кога у Београду“.