Прочитај ми чланак

Ево како је Горан Весић једва утекао од народа који га јури на улици (ВИДЕО)

0

Један од припадника обезбеђења Горана Весића ошамарио је једну девојку која је са окупљеним Београђанима протестовала испред галерије "Прогрес". Уследило је велико незадовољство протестаната, а Весићево обезбеђење је морало буквално ногама да га убаци у аутомобил и евакуише са локације!

У београдској Кнез Михаиловој улици, вечерас је током промоције „Књиге о Београду“ коју је написао заменик градоначелника Горан Весић, дошло до инцидента између активиста СНС и Странке слободе и правде, који су испред галерије Прогрес организовали изложбу „Весићу, где је сад мој Београд“.

До инцидента је дошло када су активисти СНС-а покушали да уруче Весићеву књигу функционерима Странке слободе и правде, Марку Бастаћу и Борку Стефановићу.

На улазним вратима галерије Прогрес стали су активисти СНС-а, док су активисти СзС-а били поред њих, носећи транспаренте против Весића.

Испред те галерије био је Симо Спасић, председник удружења убијених и киднапованих на Косову и Метохији, који је вређао припаднике опозиције.

Уследило је кошкање омладинаца две странке, али се ситуација брзо смирила.

Министра за рад и социјалну политику Зорана Ђорђевића извиждали су активисти СзС када је улазио на представљање Весићеве књиге.

Испред галерије нема униформисаних полицајаца, али су били присутни припадници МУП-а у цивилу.

Промоцији Весићеве књиге, између осталих, присуствовали су певачица Леонтина и глумци, Светислав Гонцић и Бранко Милићевић-Коцкица, Миша Вацић, Беба Поповић и бивша супруга Александра Вучића – Ксенија Вучић, Миломир Марић…

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!